22 mars 2007

Marius Fosselie

Lydmann
Marius har sittet i syret i endel år, noe vi er veldig glad for! Han har godt peilig på lyd, og derfor er han med i lyd gruppa. Han er også veldig godt til å spille gitar! Marius er en veldig god humørspreder og alltid i godt humør.
Marius liker ikke å bli kilt inne i magen.
Visste du forresten at det var først etter operasjonen at Marius ble kilen?? Godt å ha deg med i styret!Heidi Jacobsen

Forsanger
Heidi er blid! Forvandlingen fra bondejente til ”soss” skjedde da hun flyttet fra Lauvdal til Kristiansand og begynte på Gimle. Hun er fast innslag i forsangergruppa, til stor glede for oss alle. For Heidi vil 17. august alltid være en spesiell dag, da fikk hun nemlig scooterlappen. Heidi er meget fornuftig og veldig skjønn! Vi er veldig glad i deg!

Kjersti Marie Berg- Thomasen

Kioskmedarbeider
Kjersti har tatt oss med storm! Dette er ei jente med toner av rang, og kan stadig høres som forsanger. Hun er en veldig god venn og er flink til å inkludere andre. Man kommer alltid i godt humør når man er sammen med Kjersti. Du er herlig!

Gina Gallefoss

Forsanger
Gina ble med i styret i høsten 07 og det er vi veldig glad for. Hun er med i lovsangsteamet og gjør en strålende jobb som forsanger. Hun er også veldig blid og sprer mye glede i styret og ellers hvor hun går... Man hører den trillende latteren på laang avstand! Gina er ei kjempejente:)

Per Øystein Gumpen

Kioskmedarbeider
Per Øystein er en meget hyggelig fyr. Det skal sies at han er meget god i håndball, danse kan han også!...noe som har ført til en helt ny dansestil "pøggenstilen". Vi er veldig glad for at du er med i Styret. DU er toppen!!

Thomas Natvig

Thomas er en propell uten like! Han spiller fotball på Start, og ryktene sier han er ganske god... Konkurranseinstinkt er det i alle fall ingenting å si på. Thomas er meget ivrig, og klarer knapt å sitte stille når selv den minste konkurranse er i gang. Dette har sammenheng med hans frykt for å tape. Det er alltid gøy når Thomas er i nærheten! Har dere forresten sett Thomas mime "ekstatisk" noen gang? Anbefales! du er Topp!


Simen Tufte Larsen

Lydmann

Simen er en liten artigkar som mener noe av det største han har opplevd er tusenårsskifte. Det gøyeste han vet er å dra på styretur. Ellers liker han å ta en truddelutt på piano i ny og ne. På fritiden liker han å smøre skiver til gamle mennesker, der har han nemlig et usedvanlig talent. Selv om han liker å lage mat er han ikke så glad i å rydde opp etterpå, og å ha potetsalat på brødet er ifølge Simen bare tull. godt å ha deg med i styret!

Anna Ravnås

Anna ble medlem av styret i slutten av 2007 noe vi alle synes er helt topp.
Anna Kristine Ravnaas er minstekvinnen i flokken. Hun har satt sin store lit til Fotball OG håndball i verdens beste klubb, Gimletroll!
Ellers liker Anna å studere naturfag om gener og arv, dette interesserer henne.
Dette er ei blid og hyggelig jente som mer enn gjerne slår av en prat med deg!

Eline Frustøl
Eline er akkurat blitt med i styret, noe vi er veldig glad for! hun har også vært en veldig trofast bibelklasse gjenger i alle år, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg!Kristoffer Holtskog
Kristoffer er den snilleste og blideste personen vi kjenner. Han har alltid godt humør og en oppmuntring på lager. Vi er veldig glad for at du er med i styret på bibelklassen.